HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Gyakorló pálya (Fort Lawton)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
TémanyitásTéma: Gyakorló pálya (Fort Lawton)   Hétf. Máj. 29, 2017 9:16 pm
Admin
Admin - Adminisztrátor
avatar


Avataron : Admin
Kor : 167Tristan :: Sigmund :: Joël :: Dwayne
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló pálya (Fort Lawton)   Kedd. Jún. 06, 2017 9:24 pm
Dwayne A. Harper
Admin - Zsaru
avatar


Avataron : Chris Wood
Kor : 32Hallottam róla múlt héten, de azt hittem csak egymást ugratják a srácok, hogy tényleg lesz. Meg sem fordult a fejemben komolyan venni őket két nappal ezelőttig, ahol a főnök megerősítette a résztvevők névsorát és erősen ajánlott, azaz kötelező jelleggel el nem látta az eseményen való részvételt. Az aznap aktívan dolgozók állományából nem vonhattak el munkaerőt, nyilván maradtak azok a szerencsétlenek, akiknek a hivatalos beosztás szerint szabadnapjuk van.. Többek közt én is. A vicc az, hogy nem is lenne különösebb bajom az egésszel, ha az eheti hajtás miatt nem nyolc meg már kilenc órakor halnék ki lassan harmadik napja, mert hullának érzem magam. Igen, az úthengeres példa elég jól beillik ide.
Zsibbadtan kezdtem neki a nyújtás utáni közös bemelegítő körnek. Az érzés, mi szerint a hátam közepére sem kívánom a mai napot egyre erősebbé kezdett válni és a holnap esedékes, hasznavehetetlen döglésem bizonyossága egyenesen arányosan növekszik vele. A katonák az állatok.. hozzá vannak szokva a gyakorlataikhoz, a terepen szükségük van rájuk. Mi nekünk..? Messze nem ezek tartoznak a napi rutinjaink közé. Főleg nem azoknak, akiknek a heti egy alkalom már túlteljesítésnek számít. Az abroncsoknál inkább a fejemet fogtam Austin-on semmint kiröhögtem, hogy rögtön a második lábemelésnél megbotlott és termeténél fogva megrengette a kialakított pályaszakaszt. Persze, fontos az együttműködés, de ezek kicsinálnak minket. Franc fog hazudni, rohadtul más súlycsoportúak, ez kikezdhetetlen tény. A nem tudom hányadik kör ismétlése után, ez különösen kiéleződik. A magasra kényszerített térdemelések végére érve muszáj vagyok a lábamra támaszkodva fújni és gondolatban redva mód szidom az előttem lévőket, amiért olyan hamar fogyatkozik a sor a vaskapaszkodónál. A lélegzetvételeimet nem sikerül normálisan megregulázni, mire én kerülök sorra. Mélyet szippantva a levegőből ragadom meg a csövet – valahol itt már sejtettem ez már nem fog menni. Az első átkapaszkodásnál grimaszba fordult a pofám, de a menet feléig kihúztam egy újabb nélkül, ami most rövid megállásra késztetett. A tenyerem is kurvára izzad, a karom meg mindjárt leszakad.. A fogásomon javítok abban a másodpercben, amíg összeszedem magam lógás közben a folytatáshoz. A következő átlendülési próbálkozásnál viszont sorsszerűen csúszik meg a kezem, a vállam sem igazán örül az égető érzésnek a rossz mozdulat miatt. A hátamról nem is beszélve..
- Gyönyörűbben csak a nagyanyám csinálta volna Harper. – ha a levegő nem szorult volna a tüdőmbe a hanyatt vágódásom következtében konszolidáltságot hírből ismerő stílussal érdeklődtem volna az édesanyja hogyléte felől. Helyette némán tartom fel a karom és a minden nyelven ugyanazt jelentő tanácsot címzem neki: kapd be a faszom. A felszálló por miatt viszont még ironikusan mázlim van azzal, hogy elfelejtette a funkcióját a mellkasom alatti két rekesz: dicső megfulladásom közepén lennék ellenkező esetben. Hunyorogva kezdem meg a feljebb tápászkodást. Lassan, mert azért baszd meg ez nem volt valami kellemes első esésnek a mai nap folyamán.IT'S ME WHO IS MY ENEMY, ME WHO BEATS ME UP, ME WHO
MAKES THE MONSTERS, ME WHO STRIPS MY CONFIDENCE.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló pálya (Fort Lawton)   Vas. Jún. 11, 2017 7:03 pm
Alex Bergerson
Hadügy - Katonaság
avatar


Avataron : Alexander Skarsgaard
Kor : 37

Ron - Alex

Minden lehetséges alapon vágtunk bele a kiképzés mikéntjébe. A profilok alapján válogattam össze a csapatot, olyanokat is, akikről a többiek röhögve anekdótáztak, mint a bénaság királyai és hasonlók. Számomra ők példaképek, akikben ott a szufla, csak nem ismerik fel saját képességeiket, erősségüket. S válogattam be olyanokat is, akik láthatóan ott vannak a mezőnyben, de a viselkedésük hagy némi kívánnivalót maguk után. Nos, én az ilyenekre reppenek, mint varjú a dögre. Mint például most is.
Nem tudják, hogy az összeválogatás és az összeeresztés is gondos és szándékos kivitelezés eredménye.
A reggeli edzésemen már túl vagyok, ezért kelek minden reggel pontban négykor. Nincs is jobb, mint reggel testmozgással kezdeni a napot.
Nem tartok szentbeszédet, nem keménykedek. Sőt. Elsőnek megjelenek ugyan, de a szócsövem a mindenesem, Harley százados. Olyan futóművekkel és lökhárítóval, hogy a fél banda csak oda koncentrált. Bezzeg erre tudnak figyelni már korán reggel is. Ezzel én is így vagyok. A hegyibeszédet ő tartotta, a legjobb kiképzőtisztem, és végtelenül szigorú. Szigorúbb mint én, állítom.
Karbafont kézzel nézem a gyakorlatot, amely csupán ízelítő mindabból, amit kapni fognak majd. Most felmérek, több szempontból is. Csapatösszetartás, csapatok közötti versengés vagy segítés. A rezzenéstelen arc jelzi részemről, hogy rohadtul nem vagyok elégedett az egésszel. De még nem szólok semmit, nincs vége a pályának. Az sem tölt el örömmel, hogy az enyémek jobban teljesítenek, ketté is törném őket, ha nem így lenne.
Érdeklődéssel vonom fel a szemöldököm, ahogy bemutat Harley századosnak a földön heverő. Tény és való, ilyen csodálatos leszédülést már régen láttam, s egyben figyeltem azt is, miként érkezik meg, kimerülten. Egész profi. A bemutatása is, belül elnevetem magam, Harley pedig már mozdul is, hogy karjánál rántva, hozzávágja a mászófalhoz. Bemutatásért egy csajnak, ez a legkevesebb viszonzás.
- Oké, hölgyeim, kedves társuk jóvoltából az utolsó szakaszt előőő-röl! – kiáltom el magam, amelynek nem csak ereje van, de mélysége és az egész gyakorlópályát betölti, ahol vagyunk.
Szemét vagyok? Igen. Akció közben nem lesznek ilyen kedvesek hozzájuk, akiket el akarunk kapni, elvégre az életükért fognak küzdeni. Márpedig ahhoz nem csak foggal-körömmel lehet.
Nem nézek Harleyra, ő sem énrám. Felelősséggel viselkedünk és vállaljuk a tetteinkért a következményeket, se cinkos összenézés, se „jól csináltam, apuci?” nézés nem tartozik ide.
- Rendben, hölgyeim! Húsz perc pihenő, míg a csoportba osztások megtörténnek – megvárom az utolsót is, míg végigmasíroz a pályán. Gyakorlatozás közben már összeraktam a csoportnévsorokat, de pihenniük kell.
- Harper, Maynard, Rosenbaum, Austin! Ide hozzám! – hátam mögé tett kezekkel, egyenesen állva várom, hogy elém sorakozzanak. Néha van az az érzésem, mintha oviban lennénk, de ezt mindig hamar kinyomom magamból. Kell a szigor és a fegyelem, különben csürhének is lehetne bennünket nevezni.
- Austin! Mi a szakterülete? – ugyanezt sorra végigkérdezem, járkálva előttük, lassan. Idegesítő tud lenni, ezért is teszem. Szokjanak hozzá, hogy ha idegelik őket, akkor is nyugodtnak kell lenniük.
- Harper! Mennyi ideig volt betegállományban, szolgálatba állás előtt? – szokatlan kérdés. De az egészséges katona kell nekem, és az is, hogy sérülten is meg tudja állni valaki a helyét. Márpedig Harper felmutatott ma valamit, a középső ujján kívül is.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló pálya (Fort Lawton)   Kedd. Jún. 13, 2017 10:24 pm
Dwayne A. Harper
Admin - Zsaru
avatar


Avataron : Chris Wood
Kor : 32

A rangot nem minden esetben érdem alapján osztogatják. Van, akiknek az ölébe hull és van, akiken látszik, hogy megdolgoztak érte. A százados az utóbbi kategóriába tartozik nem csak, mert látszik rajta ruhán keresztül is.. és bizonyos esetekben, mint a mostani is, igen, lazán és bűntudat nélkül hagyja figyelmen kívül az ember ennek a tényét egy bemutatás erejéig.. Feletted járóval, magadnál tapasztaltabbal a józan ész törvényei szerint nem kezdesz ki – fasz fogja önmagát szívatni -, de nem felettesem, nem ugyanahhoz a szervhez tartozunk és a stílusa alapján megkockáztattam az őszinte megnyilvánulást. A válaszul kapott felsegítést és a lendülettel teli kísérletet arra, hogy felkenődjek a falra csak utólagos morgással tudom lereagálni. Az adott helyzetben inkább arra koncentráltam megtaláljam a stabil kitámasztást a lábammal.. Anyád..?! A mély, szaporább lélegzetvételeim közé nem jelentett gondot beékelni egy szúrósabb pillantást az irányába, amit nem a hátának címzek. Másodpercig sem tartana, többek közt ennél hosszabb időt nem fordítanék rá, akad nagyobb problémám; az egyik az oldalamban éledő szúró érzés, a másik Bergerson közleménye. Elfog a kísértés, hogy a nem messze lévő falba erőből belevágjam a fejemet az ismétlés hatására, helyette végül a pofámat dörgölöm át és a tenyeremet a nadrágomba törölve megyek vissza a kezdő pontra. Nem hiányzik még egy csúszás, kössz, elég nagy feladatnak érzem egyikről a másikra átlendülni.
Az érkezési sorrend miatt egy ember van előttem, amit kihasználok a nyújtáshoz, hátha nem fog újfent az oldalamba nyilallni a kellemetlen fájdalom. Rossz mozdulat, rossz levegővétel.. Őszintén, megmondani se tudnám. Kurvára nem, az utolsó vasrúdhoz érve azt se érzem-e egyáltalán a bal karomat. Kérdezhetnék se tagadnám le nem ehhez vagyok szokva, az ekkorra bejelentett húszperces pihenőnek meg úgy örülök, mint máskor a hosszú nap végi ágyba dőlésnek. Sóhaj képében szinte kiszakad belőlem a megkönnyebbülés, hogy megregulázhatom a légzésemet a szakasz végére érve. A mászást már motiváltabban fejezem be ennek hatására.
Nagyjából változatlan energiaszinttel megyek Bergerson elé a felszólítást követően. Nem tudom ezek ketten ténylegesen élvezik-e, hogy szopatnak minket. A magam nevében annyit mondhatnék, hogy rohadtul nem értékelem a kihajtott belemen való áttaposást.. Megfeszül az állkapcsom, ahogy lenyelem a számban felgyülemlett nyálat. A vízig nem igazán jutottam, hogy újratöltsem az előzőleg már kifogyott palackot. Kussban várok. Alapjáraton sem jártatom a szám, de még kevesebb kedvem van hozzá a futtatás után, csak akkor szólok, amikor a szakterületet kell megnevezni. ..ami nincs. Nincs specializálódás, nincs külön szakág, ami felé elindultam volna; közvédelem, rendfenntartás. Az általános. A kiugrónak számító kérdés kisebb ráncot rajzol a homlokomra.
- Nem sokkal több, mint negyed évig, Uram. - mi ennek a relevanciája..? Nem vagyok oda érte, hogy emlékeztetőként lóg a fejem felett a karácsonyi robbantás következménye.. Lassan két hónapja, hogy aktív munkaállományi státuszt kaptam és visszatértem a munkához. Nem kérdezek, érződik a feleletemből és a képemre is rá van írva, hogy elviselnék egy magyarázatot miért kellett erre kitérni, mi értelme volt mások előtt. Teszem az egyetlent, amit jelenleg tudok ennek érdekében; türelmesen kivárom, míg megosztásra kerül ez a részlet.IT'S ME WHO IS MY ENEMY, ME WHO BEATS ME UP, ME WHO
MAKES THE MONSTERS, ME WHO STRIPS MY CONFIDENCE.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló pálya (Fort Lawton)   Szomb. Jún. 17, 2017 2:23 pm
Alex Bergerson
Hadügy - Katonaság
avatar


Avataron : Alexander Skarsgaard
Kor : 37

Látom Harley arcán az elégedettséget, valahogy szereti, ha valaki nem a bejárt úton közlekedik. Ezért is volt finom a felsegítés, s ezért sem lett belőle hűhó. A felderítésbe nem megszokott elméket pakolok be, azok úgy elcsúsznak az első menetben, mint a korcsolya a jégen. Szokatlan gondolkodás éppen katonai körökben, de az élet éppen nem a kiszámítható ranglétrákon való majmolódáshoz fog igazodni, hanem bumm, úgy odabasz, hogy pislogni se tudsz, ha a megszokott és rangalapú baromkodáson utazol. Be kell tartani a rangkövetést, de éppen ezért válogatom össze a vezetőket és a tagokat is, mert fontos, hogy lehessen hangjuk a tagoknak és véleményadási lehetőségük, nem sakkbábuk, amiket tologat az ember.
A büntetés megvolt a tiszteletlenségért, ovisok tartanak be ennél tovább, így lapoztam is a helyzeten, viszont maga az esés és az, hogy végigment a pályán, felkeltette az érdeklődésem Harper iránt, mint ahogy Austin reakciója is, amikor pofára taknyolt.
Vizespalackkal a kezemben lépek eléjük és párszor kortyolok belőle, majd a karbafont kezeimen pihentetem a félig vízzel teli palackot. Szokják csak meg, máskor az életüket fogja megmenteni mindez.
Austin láthatóan gondolkodik, én meg jókat mosolygok magamban.
- Miben érzi magát jártasnak? – segítem ki, elvégre, ha egész nap a kocsiban ücsörög és fánkot zabál, azért csak van valami, amiben jó lehet és ami érdekli. Megmondja a választ, aminek örülök, mert egy jó technikusra mindig szükség van, aki ért a technikához.
Végignézek ismét Harperen, ahogy megállok előtte, majd iszok egyet a vízből és Harleynak nyújtom oda, aki közben mellém ért.
- Austin, Maynard és Harper, kövessenek – fordulok meg, majd miután besoroltak, Harley is követ bennünket.
Az egyik pihenő sátorba lépek be, ami kisebb irodának van berendezve, nem véletlenül, mint ahogy az sem, hogy jóval távolabb van a többinél. Vannak bent még páran, az embereim. Tisztelegnek, ahogy belépek, s csak a viszonzásom után térnek vissza a munkájukhoz.
- Foglaljanak helyet – Harley közben egy-egy fél literes vizes palackot ad nekik, majd távozik.
- Nos, akkor elmondom, mi az ábra – döntöm a hátsóm az asztal szélének, karbafont kézzel, továbbra is. – A rendőrség és a katonaság olyan csapatokat szervez, amibe mind a két oldalról kerülnek be tagok. Megkönnyíti azon munkánk, ahová nekünk nincs bejutásunk, és megerősítjük a maguk munkáját. Mivel általában nem nagyon szeretnek egymással dolgozni, ezért egy-egy vegyes csoport létrehozásán dolgozunk jó ideje és úgy tűnik, a számításaink bevállnak – a hatékonysági mutatóknál mindenképpen. Hogy mennyire fogadják el így egymást, illetve a zsaruk a katonaságnak is dolgozó kollegáikat, az vegyes szokott lenni. Míg meg nem mentik egyszer csak a hátsójukat, felfogva végre, hogy igenis, kellenek az ilyen csoportok.
- Kérdés?
Csendben maradok, hátha merül fel kérdés.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló pálya (Fort Lawton)   
Sponsored contentVissza az elejére Go down
 
Gyakorló pálya (Fort Lawton)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: 
Seattle
 :: 
Külterület
 :: 
Fort Lawton
-
Ugrás: