HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Kapcsolatkereső

Admin
avatar
Admin

Admin : Admin
Kor : 167
Avataron : Mr. Madden | McKidd | Ulliel | Wood

TémanyitásTárgy: Kapcsolatkereső
Pént. Márc. 11, 2016 4:01 pm
  kapcsolatkereső

Ebben a topicban lehetőséged van bármiféle kapcsolat keresésére a karaktered életébe. Van egy jó ötleted, de nem akarsz rá külön karaktert hirdetni? Szeretnél már az előtörténeteddel kapcsolódni az oldallakókhoz? Kíváncsi vagy kinek hiányoznál az életéből? Az alábbi kódot kitöltve dobd be magad ide, s meglátjuk, mi lesz. Csak vigyázz, nehogy nagyon megterheljen az érkező üzenetrengeteg. ^.-Kód:
<center><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=im fell english sc' rel='stylesheet' type='text/css'>
<div class="etnagybox">
<div class="kapcsihianyzasbox"><div class="focimnev"><center><font size="40">keresek/kínálok</font></center></div></div>
<div class="szövegbox">Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg.Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg.</div><center><img src="https://68.media.tumblr.com/92d4ac5c06b22463777ca095397797b9/tumblr_osy3d2CarW1svzm7do1_1280.png" div class="seattlelogo"></center></div></center><br>
Vissza az elejére Go down
Leander Niffenegger
avatar
Polgárság

Kor : 28
Avataron : Jack Falahee

TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkereső
Vas. Május 29, 2016 4:49 pm
  

Keresek

Ha adminilag nem ellenzett, akkor a bátyám/apám a tűzoltóállomás vezetője. Én vagyok a kolonc a nyakán, de ez most nem fontos. A fő, hogy tűzoltókkal ismerkednék elsősorban. Valaki? Cool Vevő vagyok bármire, üzenetváltás kérdése az egész.Admin nem ellenzi, mehet a dolog, ha megvan, hogy apád vagy a bátyád a tűzoltóállomás vezetője, akkor leadminisztrálom a dolgot!

-Tris
Vissza az elejére Go down
Bradley McShane
avatar
Média és művészet

Kor : 31
Avataron : Bradley Cooper

TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkereső
Szer. Szept. 21, 2016 1:16 pm
  

Keresek

Sziasztok!

Keresnék egy hölgyet, aki filmgyártáshoz és/vagy színházhoz köthető munkát végez, hosszabb távú játék, kapcsolat reményében. Ha lehetek telhetetlen, még izgalmasabb lenne, ha nem kifejezetten színésznő lenne az illető. A részleteket megbeszéljük pm-ben. Vannak ötleteim. Wink
Ha esetleg valakinek új karakterhez támadna kedve, az sem kizárt, sőt! - csak nem akartam egyből keresett karakterrel indítani.

Illetve egyéb szakmán belüli kapcsolódásokra is nyitott lennék. Smile


A hozzászólást Bradley McShane összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Szept. 22, 2016 12:18 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Marion Miller
avatar
Média és művészet

Kor : 27
Avataron : Margot Robbie

TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkereső
Kedd Május 09, 2017 9:47 am
  keresek


1 fő nagyon jó barátnőt:
- Amennyiben már ismerjük egymást, úgy évek óta barátnők vagyunk, és elég gyakran összefutunk, megbeszélhetünk közös kis szokásokat, kedvenc helyet, ahol mondjuk minden héten biztosan találkozunk egyszer, szóval mindenképpen olyan embert keresek, akinek hiányzik az életéből egy jó kis csajos páros.
- Nem zárkózom el a frissen kialakuló ismeretség elől sem, de ebben az esetben tartsa szem előtt az illető, hogy mindenképp pozitív baráti kapcsolatot szeretnék kiépíteni. <3
(Ha leányzó nem akad, jöhet pasi is, de mindenképpen olyat szeretnék mindkét esetben, aki azért tud kicsit aktívabb lenni, heti 1-2 reag férjen bele. ^^   )

Megvagyok, köszönöm.
Ugyanitt, ha bárkinek bármi ötlete van szerény szőkeségemmel kapcsolatban, bátran kopogjon. ^^

Colors of Seattle
Vissza az elejére Go down
Stella Lane
avatar
Média és művészet

Kor : 26
Avataron : Barbara Palvin

TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkereső
Kedd Május 16, 2017 2:23 pm
  keresek / kínálok


A személyek akiket keresek:
- az exem, akivel 1-2 éve szakítottunk. A kapcsolatunk eleinte nagyon jó volt, ám egy idő után már nem tudtad elfogadni a munkámat. Nem tudtad elviselni, hogy más férfiak is megbámuljanak és úgy nézzenek rám. Partikra, bulikra jártam, keveset voltam otthon. Te talán jobban szerettél mint én téged. Sokat veszekedtünk ezután. Én hozzád vágtam, hogy a népszerűségem miatt vagy velem, te meg, hogy  nem szeretsz. Nyilván fellángolásból.  Azóta nem láttuk egymást. Most megkerestél, hogy visszaszerezz, mert még mindig szeretsz. Ám nem számoltál egy új baráttal. De te nem adsz egykönnyen. Vagy esetleg az is lehet, hogy más miatt váltunk el.
- a másik akit keresek az új szerelem jelöltem. Lehetsz a fotósom vagy egy régi ismerős, esetleg valami más. Próbálkozol már régóta nálam, első perctől kedvelsz és odavagy értem. Megakarsz hódítani ezért is, meg azért is hogy henceghess a barátaidnak. Azt hiszed te minden nőt megkaparintasz és leveszel a lábáról. Kicsit talán én is kezdenélek megkedvelni. De közbejön az exem, de nem engedsz.
- és keresnék egy nagyon jó barátnőt is. Régóta ismerhetjük egymást. Sokat szoktunk beszélgetni, együtt járunk el partikra. Az is meglehet kissé irigy vagy rám. Tetszhet is az új barátom ezért rá akarsz beszélni, hogy menjek vissza az exemhez. De én nem veszem észre, hogy ez a helyzet.
Ha bármelyik ötletem érdekel. Jelentkezz PÜ-ben.

Colors of Seattle
Vissza az elejére Go down
Alexia Rains
avatar
Igazság- és hadügy

Kor : 28
Avataron : Kristin Kreuk

TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkereső
Kedd Jún. 20, 2017 12:41 pm
  

Sziasztok!
Szeretnék, kapcsolatokat találni. Jöhet munkatárs, szerelem, vagy csak rövid kapcsolatok, barátok és bármi egyéb.
Tudni kell a karakteremről, hogy eléggé kemény szívű és lelkű nő. Nehezen fogad el bárkit is. Nagyon sok rossz dolog történt vele ami megkeményítette a szívét. Eléggé szabad szájú és nem gondolkodik  mielőtt beszélne. Szóval csak olyanok jöjjenek akik elviselik ha néha bántóan beszélnek velük. Vagy esetleg  olyan aki képes előhozni belőle a mélyen lapuló jót.
Nem rég vesztette el barátját egy csúnya balesetben és úgy gondolja soha többé nem lesz szerelmes. Ha tehát erre a titulusra pályázol kösd fel a gatyádat, légy igazi férfi, hódítónak kell lenned.
Nem igen barátkozik senkivel sem, csak a munkájának él. Nehéz közel férkőzni hozzá. Nincsenek még barátai, még csak olyanok se akikkel ritkán találkozik. Ha barátja akarsz lenni gürcölnöd kell, hogy elérd és elnyerd a bizalmát.
Ezenkívül jöhet bárki más is.
Ha nem ijesztettem el senkit sem akkor nyugodtan jelezze jelentkezési, játszani való szándékát PÜ-ben.
Vissza az elejére Go down
Dennis Parks
avatar
Polgárság

Kor : 20
Avataron : Machine Gun Kelly

TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkereső
Kedd Szept. 19, 2017 6:37 pm
  keresek

Ismerősöket keresnék a környékről. Lehet régi vagy új.
Leginkább a gyerekkori legjobb barátnőmnek örülnék. Nyitott vagyok az ajánlatokra.

Vissza az elejére Go down
Grant W. Cameron
avatar
Igazság- és hadügy

Kor : 36
Avataron : Jensen Ackles

TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkereső
Pént. Okt. 13, 2017 10:53 pm
  keresek/kínálok

A munkámból kiindulva sokféle kapcsolati lehetőségre vagyok nyitott és itt megjegyezném, hogy akinek gyakornokhoz vagy ügyészségi dolgozó támad kedve, azzal szívesen foglalkozom a jövőben. Vannak ismerőseim, barátságosabbak és ellenségesebbek egyaránt a média, a politika világában, a rendőrség berkein belül is. Egy civilforma informátort sem vetnék meg, akitől néhány területről vaskosabb információkat kaphatnék egy-egy ügyhöz. Very Happy
Nagyobb rendezvényeken is összefuthattunk vagy magán a bíróságon, érintett voltál az egyik esetnél, behívott tanú. Etc.
Szintén jelen lehettél a három évvel ezelőtti bankrablásnál (az ET-mben bővebben olvashatsz róla) vagy amiatt a kórházból is ismerhetjük egymást, ahol kisebb őrzővédő brigáddal, de szállóvendég voltam egy darabig.

Nagyon nem magyaráznám túl, minden egyeztetés kérdése és bármire nyitott vagyok, ha egy hozzám hasonló pozícióban lévő emberre lenne szükséged.  

Vissza az elejére Go down
Franklin York
avatar
Új regisztrált

Kor : 35
Avataron : Jamie Dornan

TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkereső
Szomb. Nov. 11, 2017 4:35 pm
  

New Yorkban születtem, de nem emlékszem rá. 2015-ben egy balesetben elveszítettem az emlékezetemet, azóta dacból John Doeként éltem egészen addig, amíg az ET-m el nem készül (napra pontosan Very Happy). Keresek bárminemű ismerőst, barátot (régit és újat), ellenlábasokat és támogatókat, összességében tehát amit csak ki tudunk találni. Aki vevő lenne rám, vágja hozzá az ötleteit, tiszta lap vagyok, színezzük ki együtt, oké? (És nem, nem csak a szürke árnyalatait szeretem. ) Wink
Vissza az elejére Go down
Sponsored content


TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkereső
  

Vissza az elejére Go down
Kapcsolatkereső
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Kapcsolatkereső

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Utazói várótermek :: 
Indulás előtt
-
Ugrás: