HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Westlake Park

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Admin
avatar
Admin

Admin : Admin
Kor : 167
Avataron : Mr. Madden | McKidd | Ulliel | Wood

TémanyitásTárgy: Westlake Park
Vas. Márc. 13, 2016 10:16 am
  

First topic message reminder :Tristan :: Sigmund :: Joël :: Dwayne


A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 21, 2017 10:13 am-kor.
Vissza az elejére Go down

Angelique Blanche Roux
avatar
Polgárság

Kor : 35
Avataron : Lily (Chloe Ninette Thomson) James

TémanyitásTárgy: Re: Westlake Park
Szomb. Júl. 22, 2017 4:27 pm
  

- Nem emlékszem, hogy Elroynál is így lett volna. Az olyan.. természetes volt. Van ennek értelme egyáltalán?
Nem a halálra értem, mert annak értelme nincs, hanem arra, amit kérdezek. Kisgyerek voltam még Elroy halálakor, de nem is emlékszem másra belőle, csak a betegségére. Mindig beteg volt, mindig szenvedett és én mindig sajnáltam. Csak akkor nem, amikor láttam a koporsóban feküdni. Nyugodt volt és békés. Akkor úgy éreztem, hogy végre megpihenhet. De Étienne esetét nem tudom így szemlélni. Képtelen vagyok rá. Hiszen neki éppen kezdett egyenesbe jönni az élete.. az úr néha nagyon nem fair odafent.
- Mindig tudtam, hogy megfelelő szakmát választottál, de ilyenkor leszek csak igazán biztos benne. Én képtelen lennék a halállal ennyiszer szembesülni, neked pedig olyan.. okosan megy. Nincs erre jobb szavam.
A hangom csendes, szomorú, de valahogy már nem olyan mélyről szól, mint korábban. Buta voltam, hogy szakemberhez fordultam a családom helyett. Szégyellem magam emiatt.
- De ez így nem jó! - sóhajtok fel. Mindazonáltal igaza van, hát nem feszegetem a kérdést, nem itt és nem most. Érzem mögüle a falat, amit úgyse fogok tudni áttörni, s talán Raoulnak igaza van abban, hogy jobb ez így.
- Mármint ezt most pontosan hogyan is kell értenem? - akadok meg a szüleinkre tett megjegyzésén. Tudok, amit tudok, de sose vagyok képes elhessegetni azt a gondolatot senkit illetőn, hogy az én tudásom csak egy szegmense a teljes képnek. Rózsaszín álomvilágban élnék?
- Ugye tisztában vagy azzal, hogy ezzel nem hogy oszlatod az aggodalmamat, hanem gerjeszted? - vonom össze szemöldököm. Ez a csontváz és a szekrény párhuzama eléggé kísérteties azért, ha nem veszem szó szerint, akkor is.
- Ne legyél már ilyen! Csak egyet mondj el, na. Azt, amelyik a legszörnyűbb. Akkor én is elmondom az enyém.
Nem nagy dolog, de én az anyámnak tett hazugságomat úgy éltem meg. Minden alkalommal, amikor meglovagolta a házasságon kívüli szexuális életem. Hagytam, hadd gondolja úgy, hogy direkt az ő bosszantására teszem, amit teszek.
Ahogy mellém ül, felé fordulok, hogy jobban arcára lássak ebből a szögből is.
- Ühümm. Utoljára a temetésen láttam szegényt. - idézem vissza meggyötört arcát. S ezzel együtt az is eszembe jut mennyire haragudtam Étiennere, amiért ezt is fű alatt intézte, s nem jelentette be előre, hogy mik a szándékai.
- Topáz jó emberismerő. Hol futottatok össze? Hogy van mostanában?


If you love me, Dilly dilly, I will love you

When I am Queen, Dilly dilly, You'll be my King
Vissza az elejére Go down
Raoul Louis Roux
avatar
Egészségügy

Kor : 38
Avataron : Chris Evans

TémanyitásTárgy: Re: Westlake Park
Vas. Júl. 23, 2017 10:09 am
  

- Attól függ, minek is – megint nem értem, mire kérdezi, még ha a testvérem is, néha nem tudom megfejteni – Elroynak megváltás volt – felelem csendesen.
Fojtottan nevetek fel, a kezem is a szám elé teszem.
- Okosan – nézek rá, majd visszaveszek a mosolyból, elvégre nem könnyű témáról beszélgetünk, sóhajtok is egy mélyet. – Köszönöm.
Senkivel sem osztottam meg az érzéseimet, miként kezdtem el feldolgozni, hogy hiába minden erőfeszítésem, a páciens felett végül a betegség győz. Hogy el kell engednem, s hogy józan ésszel kell felülemelkednem ezen, s azt nézni belőle, hogyan tudok legközelebb még jobban segíteni másokon. Mint ahogy azt sem, hogy nem ráz meg a halál. Kevesen értenék meg, s nálunk Elroy elvesztése, s most Étienne halála csak még inkább nem tenné érthetővé. Még akkor sem, ha nagyon mélyen megrázott Étienne halála. Elengedtem, mert menni akart, s az évtizedek alatt megtanultam elengedni.
- Így nem is, ahogy eddig tetted – kapok a szón, szándékosan félreértve, s ezzel továbblendítve, felfelé abból a gödörből, ahová gurította magát.
Csodálkozva, s értetlenül nézek rá.
- A megbocsátás és megértés képessége erősen hiányzik belőlük. Olyan idillhez ragaszkodnak, amiben ők a legnagyobb ludasak. Emlékezz, miket vágtak a fejedhez, amikor elmondtad nekik a babát – aztán legyintek egyet. – Legyen az ő bajuk, attól még felneveltek minket, s kitartottak mellettünk – fogjuk rá, de voltaképpen azon kívül, ahogy azóta hozzám állnak, egy rossz szavam sem lehet rájuk. Megértem őket és nem haragszom rájuk. Az én, idézőjeles tettem nem fér bele a világképükbe.
- Nem állt szándékomban oszlatni sem. A valóságról beszéltem – nézek rá komolyan.
Elnevetem magam röviden, amilyen képet vág, hogy csak legalább egyet áruljak el.
- Mesterien tudsz alkudozni, azt tudod? – aztán egyik szemöldököm felvonva, féloldasan nézek rá. – A titok azért titok, mert megtartjuk magunknak. Nem vágyom megismerni a titkaidat, azok legyenek a tiéd – ó te jó ég, milyen sokára tudtam mindezt követni és megérteni!
Szembe ülök vele, s úgy fogom meg a kezét.
- Topáz egy dög, aki uralomra tör a házamban – vigyorgok, Topázért odáig vagyok. Egy szintig. - Beszélgettem a szüleivel a temetés után, aztán párszor beszéltem velük telefonon, s mindig csak azt hallottam, bezárkózott. Úgy gondoltam, teszek egy próbát, s átmentem hozzá.
Hogy mit tudtam meg akkor, arról meg végképp hallgatok. Súlyos teher ez, s a szívnek parancsolni nem lehet, hogy ne szeressen valakit.
- Nem tudom, lenne-e értelme meghívni egynémely családi összejövetelre – nézek Angiere érdeklődéssel, azért ő jártasabb a női lélek bugyraiban.
Az étellel annyira nem is foglalkozom, hiába eszek, nem az étkezés a lényeges, az csak egy alibi, hogy tudjak a húgommal lenni.

Vissza az elejére Go down
Admin
avatar
Admin

Admin : Admin
Kor : 167
Avataron : Mr. Madden | McKidd | Ulliel | Wood

TémanyitásTárgy: Re: Westlake Park
Vas. Aug. 20, 2017 10:44 pm
  

játék vége


Tristan :: Sigmund :: Joël :: Dwayne
Vissza az elejére Go down
Sponsored content


TémanyitásTárgy: Re: Westlake Park
  

Vissza az elejére Go down
Westlake Park
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Similar topics
-
» Central Park (Manhattan)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: 
Seattle
 :: 
Város
 :: 
Belváros
-
Ugrás: