HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

AMC mozi

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
Admin
avatar
Admin

Admin : Admin
Kor : 167
Avataron : Mr. Madden | McKidd | Ulliel | Wood

TémanyitásTárgy: AMC mozi
Vas. Márc. 13, 2016 11:25 am
  

First topic message reminder :

Vissza az elejére Go down

Maximilian Goltz
avatar
Oktatás

Kor : 31
Avataron : Andrew Cooper

TémanyitásTárgy: Re: AMC mozi
Szer. Jan. 04, 2017 4:24 pm
  

+18


Úgy látszik Tara esetében tényleg a "tabula rasa" két, nagy hatalmú szava fog érvényesülni. Először a kávézóban a csókkal, a kórházban az őszinte beszéddel s most végül Tara vallomásával. Viszonzom azt, hiszen, be kell látnom, hogy jó ideje senki nem mozgatott meg bennem annyi mindent, mint ő. Képes magával ragadni az egyedi stílusával, az is tetszik, hogy kissé tűz és víz a kettősünk. A maga módján igenis rabul ejtett s most, hogy nála elpattant a tartószelep, én is színt vallottam. S ölelése is elvarázsol, akárcsak a mosolya, a szoros érintés, a gesztusokba öltözött szavak és érzések, melyeket szintén viszonzok, olyannyira, hogy új, minden eddiginél szenvedélyesebb csókot kezdeményezek. A szenvedély minden eddiginél jobban elharapódzik rajtam, csodás tűzként jár át s ez csak arra ösztönöz, hogy Tarának csak még több örömet okozzak, még hevesebben dolgozzanak izmaim, még több élvezettel csordultig telt hangot halljak ajkairól legördülni, amit én és csak én váltok ki. Rég nem volt igazán részem érzelmekkel teljes mértékben fűtött együttlétben, mely nem csak kéjvágyról, hanem sokkal többről szól. Már nem elég ez a pozíció sem, többet akarok s épp ezért változtatok helyzetünkön, újfent kihasználva a berendezést s igénybe véve az ágyat. Ugyanakkor nem húzódik túl sokáig ez az eufóriával átitatott pillanat, Tara fájdalmas hangja belém is elevenen vág. Azonnal leállok, kihúzódok belőle, de el nem. Gondoskodóan fordulok hozzá, mint korábban a kórházban. Az együttlét tüzét a fájdalom és a rettenet porral oltója végezte ki. - Ne sajnáld... mi a baj? - homlokát simogatom, hátha könnyít görcsös állapotán. - Nem szeretném, hogy bajod essen, fontos vagy nekem. Szóval ha valamivel segíthetek... -próbálok kékségeibe tekinteni s már tényleg nyoma sincs a korábbi szenvedélynek, azzal sem törődök, hogy Ádám s Éva kosztümeiben vagyunk. Megrémültem én is, de nem mutatom. Ilyen még nem nagyon esett meg velem, legfeljebb az első alkalmam sült el eléggé balul, de az sem ilyen volt. Tara homlokát, fürtjeit simogatom. - Hideg víz, vagy valami segítene?
Vissza az elejére Go down
Tara Goglin
avatar
Inaktív

Kor : 33
Avataron : Anne Lindfjeld

TémanyitásTárgy: Re: AMC mozi
Csüt. Jan. 05, 2017 2:13 am
  

- Csak legyél itt mellettem, már az is segít. - elnyúlok az ágyon, mert az ilyen esetekben azt vettem észre, hogy a görnyedés az ellenségem. Próbálok minél hosszabbnak tűnni, ami segít is átmenetileg, de minden másodperc más játékot játszik velem. Hol erősebben szorít a görcs, hol lazít markán a fájdalom. S a következő pillanatban csak arra tudok koncentrálni, hogy mennyire béna vagyok és milyen hülye.
- Már régen el kellett volna mennem orvoshoz... - színt vallok neki, hiszen komoly aggódást hallok tőle, s csak őszintén válaszolhatok neki. - Pár hete ... de lehet, hogy inkább pár hónapja fáj a hasam.
Okés, mindjárt annyira le leszek szúrva, hogy abban nem lesz köszönet. Olyan apás típusnak saccolom, a rossz viccei miatt mindenképpen, de jobban tetszik az a gondolat, hogy törődő énje most rám figyel és mindentől meg akar óvni. Talán még magamtól is...
- Jaj, ne vágj már ilyen képet! Már van időpontom... - próbálom elviccelni a dolgot, pedig nem szabadna. Valamiért nagyanyám jut eszembe és az óvaintése a rendszeres szűrővizsgálatokról. Gyorsan megrázom a fejem, és elhajtom mamó gondolatát a lehető legmesszebbre, s újra Maxra koncentrálok. Sokkalta több kedvem is van hozzá. - Segítenél?
Nyújtom felé a kezemet, majd ha felhúz, megcsókolom. Kicsit még fáj a hasam az üléstől, de a világ összes kincse sem lenne elég ahhoz, hogy ezt a csókot megvonjam magamtól. Kell nekem, alanyi jogon jár és felírta az orvos. Bár az utóbbit csak akkor tudom meg, ha pár nap múlva elmegyek hozzá. Átölelem, átkarolom, magamhoz húzom, nyelvét pajkos kalandba hajtom, ajkait fogam játékával kényeztetem. Bárcsak tudnánk folytatni azt, amit az előbb elkezdtünk és akkor talán nem érezném magam ennyire szarul. Egy idióta vagyok!
- Kérsz egy kávét? - ajánlom fel neki szerény irodám legszuperebb eszközének terményét, mely egy kapszulából és némi magas nyomású vízből csodálatos koffein költeményeket képes kotyvasztani. A szemeibe nézek, várom válaszát, miközben ujjaim játékosan táncolnak mellkasán, s nem tudom megállni, hogy ne harapjam be alsó ajkamat egy orbitális méretű sóhajjal egyetemben. - Tényleg sajnálom, ami történt...
Vissza az elejére Go down
Maximilian Goltz
avatar
Oktatás

Kor : 31
Avataron : Andrew Cooper

TémanyitásTárgy: Re: AMC mozi
Csüt. Jan. 05, 2017 6:17 pm
  

- Jó, azzal nem lesz gond. - bólintok. Ha neki ennyi elég, akkor nem vitázom. Nem vagyok orvos, maximum harctéri szinten értek az egészségügyi kérdésekhez és nem hinném, hogy őt egy repesz találta hasba s azt kellene ellátnom. Szóval marad a támogató közelség. Simogatom arcát, hátha az segít. - Ha ez nem az első ilyen, akkor valóban. - komorodok el. - Felelőtlenség ilyesmivel játszani, könnyen nagyobb lehet a baj a halogatással. - szavai messze nem nyugtatnak meg, azért tényleg nem játék az ilyen, kezem egy pillanatra meg is áll az arcán. Bár nem is tudom miért lep meg az egész, Tara eddigi viselkedése nem kifejezetten a felelős gondolkodásról tett tanúbizonyságot. Könnyed felületessége első találkozásunkról ebben az esetben már-már rémítő méretet ejthet. - Ennek nagyon örülök. - bólintok komolyan megjegyzésére. Viccelődhet, nem is teszem szóvá, könnyebb lehet így elviselni a dolgot, de a túlzott komolytalanság vezet ide, ahol most vagyunk. Már nem a meztelenségbe, hanem oda, hogy egy hónapja panaszai vannak és nem foglalkozik vele érdemben. Kezét megfogom kérésére és felhúzom gyengéden ülő helyzetbe, majd ahogy érzem karjait, én is ölelem őt, bár most sokkalta gyengédebben, gondoskodóbban, a szenvedély háttérbe szorult, a gyengédségé a főszerep, ahogy a csókunkban is. Persze játékosságára játékossággal felek, adósa nem maradok, jól esik az egész s meztelen hátát cirógatom közben. - Nem, köszönöm, nem kifejezetten vagyok álmos. - nem mondanám, hogy nem fárasztottak az eddigiek, de kávénak szükségét nem érzem, vagy nem hatna sehogy, vagy túlpörgetne és akkor ma esete tuti már semennyit sem aludnék. Tarára mosolygok. - Ugyan, ez egészségügyi kérdés, nem olyan, mintha mondjuk más nevét mondtad volna közben és azért álltunk volna le. - vonom meg a vállam, a szükség most törvényt bontott. Bármennyire is fantasztikus volt az egész, jelen körülmények között ennyire futotta önhibánkon kívül. Lehet Tarának olyan problémája van, ami miatt mindenképpen itt lyukadunk ki, függetlenül attól, hogy vizsgálták már, avagy sem. Legfeljebb tudta volna és nem ment volna bele. - Ömmm... felöltözzünk?
Vissza az elejére Go down
Tara Goglin
avatar
Inaktív

Kor : 33
Avataron : Anne Lindfjeld

TémanyitásTárgy: Re: AMC mozi
Pént. Jan. 06, 2017 2:22 pm
  

Megértését mosollyal fogadom, ajánlatom visszautasítását tudomásul veszem. - Szerintem az lenne a legjobb...
Mondom neki szelíden, amikor a felöltözést említi, majd fel is állok mellőle és az egyik szekrényhez lépek. Tapasztalt munkábajáró vagyok, így mindig van egy-két váltásruha a tarsolyomba, biztos, ami biztos alapon. Laza ruhákat választok magamnak, melegító alsót és pólót, de mindenek előtt egy bugyika kerül rám. Nem a legszexisebb darab, de kényelmes és most a kényelemre vágyom. - Adnék övet, de nem hiszem, hogy egyezik a méretünk.
Hamiskásan nevetek rá, majd a melegító felsőjét is magamra dobom, így leginkább egy anyukára hasonlítok, aki a gyerekeit szedi fel először a kosárlabda edzésről, az uszodából és végül a sakkszakkörről. Bizony, bizony, kicsi Timmy nem a legjobb a sportokban, de penge esze van, az már biztos.
- Én azért lefőzök magamnak egy duplát. - ha nem kér, az ő baja, de nekem még egy műszakot le kell húznom a rádióban és bár nem értünk a végére, eléggé kikészített a ... khmm ... kitartása. Két kapszulát markolok fel a dobozból, majd előbb az egyiket, aztán a másikat is használom. Talán mire felöltözött, addigra fordulok ismét felé, immáron gőzölgő itallal a kezemben.
- Lenne okod más nevét mondani? - teszem fel ártatlanul a kérdés, de biztos vagyok benne, hogy a válasz nemleges lesz, szóval nem készülök meglepetésre. Leteszem a kávét, újra közelebb megyek hozzá, majd amilyen szorosan csak tudom, átölelem. Fülemet a dobogó szívére szorítom, s hosszú másodpercekig meg sem szólalok. Csak hallgatom Max mellkasából a dobogó zörejt, figyelem nyugodt lélegzetvételét, ujjaim pedig feljebb kalandoznak gerince mentén, hogy lapockáját érintsem.
- Szeretlek. - nem kellett többet mondanom és nem is akartam, hiszen pontosan tudtam, hogy ennyi is éppen elég. Csak álltam ott, öleltem és a világ annyira csendes, annyira megnyugtató, annyira tökéletes volt, hogy nem is várhattam volna tőle szebbet. Fejemet elfordítottam, állammal nyomtam szegycsontját, majd olyan széles vigyorral figyeltem arcát, hogy szinte szétszakadt az arcom.
- Á, Tara, tök jó, hogy itt vagy már ... besz...
- Willy, az Isten áldjon meg, kopogásról hallottál már? - fakadok ki, majd intek neki, hogy túl sokan kezdünk lenni ebben az irodában, szóval kívül tágasabb. Megértette és hátrált is, becsukva maga mögött az ajtót. Újra Max felé fordulok, elnézéstkérően pillantok rá. - Azt hiszem, hív a kötelesség...
Csókra invitálom ajkait, majd hosszan, nagyon hosszan élvezem ki testünk egybeolvadását. Delejezett sóhajjal szakadok el tőle, alsó ajkamat kissé beharapom, majd amikor elszakítom magam tőle, kissé pattogni kezdek. Jobb, ha hozzászokik ehhez a látványhoz, mert bizony rengetegszer fogja még látni.
Vissza az elejére Go down
Admin
avatar
Admin

Admin : Admin
Kor : 167
Avataron : Mr. Madden | McKidd | Ulliel | Wood

TémanyitásTárgy: Re: AMC mozi
Csüt. Jan. 12, 2017 8:47 pm
  

játék vége

Tristan :: Sigmund :: Joël :: Dwayne
Vissza az elejére Go down
Sponsored content


TémanyitásTárgy: Re: AMC mozi
  

Vissza az elejére Go down
AMC mozi
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
Similar topics
-
» mozi, bevásárlás, tesós programok - Nora & Louis

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: 
Seattle
 :: 
Város
 :: 
Bevásárló központ
-
Ugrás: